Leben in Österreich

Berger és a csokoládégyár

Mesébe illő, akárcsak Karcsié.

Die-Alkoholischen_72dpi_280x110px

Die-Fruchtigen_72dpi_280x110px

Die-Goldenen_72dpi_280x110p

Die-Nussigen_72dpi_280x110px

Történetük nem több 100 éves, nincs több generációhoz köthető hagyományuk – mindössze ’94-re nyúlik vissza -, mégis sikeres. Igaz, hogy Hubert és Christine Berger egy garázsban kezdték a pralinék és édességek gyártását; napjainkra pedig nemcsak Ausztria szerte, de Németországban és Olaszországban is híressé váltak. Modern csokoládégyárral rendelkeznek egy salzburgerlandi kis faluban, Loferban; valamint  több száz kis bolttal mindhárom országban. Egyetlen céljuk volt és van a mai napig: a Minőség.

small_Geschaeft1_Historische-Bilder_72dpi_980x700px

Az első kis csokoládébolt

small_Geschaeft1_72dpi_980x700px

A modern csokoládégyár

Titkuk az értékes és egyedi hozzávalókban rejlik – jó minőségű csokoládék, krémes tejszínhab, házi készítésű gyümölcslekvárok, fűszeres gyógynövények -, valamint, hogy mindezeket szívvel-lélekkel és kézzel készítik. Ezekből az exkluzív összetevőkből születnek meg a remekművek. Olvadó, puha csokoládé, karamellizált, kellemes illatú, gyönyörű köntösbe csomagolt finom és szép műalkotások. A figyelem az ízek mellett a részletekre is fókuszál: a Berger csokik szemet gyönyörködtetőek és ugyanakkor pazar lakomát nyújt az ízlelőbimbóknak.

Praesentschatulle-Titel_Geschenkpralinen_72dpi_280x110px

Themen_72dpi_280x110px

Gefuellte_72dpi_280x110px

Gebaeck_VollWert_72dpi_72dpi_280x110px

Aki egyszer megízleli a Berger csokoládé aromáját, óhatatlanul is belesüllyed a csokoládé szeretetének és élvezetének édes mocsarába.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!