Mesébe illő, akárcsak Karcsié.
Történetük nem több 100 éves, nincs több generációhoz köthető hagyományuk – mindössze ’94-re nyúlik vissza -, mégis sikeres. Igaz, hogy Hubert és Christine Berger egy garázsban kezdték a pralinék és édességek gyártását; napjainkra pedig nemcsak Ausztria szerte, de Németországban és Olaszországban is híressé váltak. Modern csokoládégyárral rendelkeznek egy salzburgerlandi kis faluban, Loferban; valamint több száz kis bolttal mindhárom országban. Egyetlen céljuk volt és van a mai napig: a Minőség.
Titkuk az értékes és egyedi hozzávalókban rejlik – jó minőségű csokoládék, krémes tejszínhab, házi készítésű gyümölcslekvárok, fűszeres gyógynövények -, valamint, hogy mindezeket szívvel-lélekkel és kézzel készítik. Ezekből az exkluzív összetevőkből születnek meg a remekművek. Olvadó, puha csokoládé, karamellizált, kellemes illatú, gyönyörű köntösbe csomagolt finom és szép műalkotások. A figyelem az ízek mellett a részletekre is fókuszál: a Berger csokik szemet gyönyörködtetőek és ugyanakkor pazar lakomát nyújt az ízlelőbimbóknak.
Aki egyszer megízleli a Berger csokoládé aromáját, óhatatlanul is belesüllyed a csokoládé szeretetének és élvezetének édes mocsarába.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: